Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Heb je al enkele jaren ervaring in payroll en/of interesse om je kennis in payroll, HR-tools en wetgeving te ontplooien? Fantastisch! Update-pro biedt wat jij zoekt.

Dag nieuwe collega,

Heb je al enkele jaren ervaring in payroll en/of interesse om je kennis in payroll, HR-tools en wetgeving te ontplooien? Fantastisch! Update-pro biedt wat jij zoekt.

We verwelkomen je graag bij het team van Update-pro. Een jong, dynamisch bedrijf in volle groei en ontwikkeling.

Update-pro, flexibele payroll

Update-pro is een uitzendkantoor zonder werving & selectie. Ons team ondersteunt bedrijven over heel België bij een correcte tewerkstelling van tijdelijke medewerkers. Denk aan studenten bij jouw favoriete winkels, flexi-jobbers tijdens de leukste evenementen of bedienden & arbeiders die inspringen bij een drukke periode zoals de bezorging van al jouw online bestellingen. Kortom, je ziet onze dienstverlening overal.

Payroll, een vak apart

Samen met je collega’s sta je in voor de contractopmaak & loonadministratie van uitzendkrachten en zorgt hiermee voor een correct verloop van tewerkstelling. Je staat in direct contact met jouw klanten uit allerlei sectoren en beheert het dossier van A tot Z.

Een algemene kennis van sociale wetgeving is goed meegenomen maar jouw interesse is al meer dan goed. We bieden graag de mogelijkheid om je verder te verdiepen in sociale wetgeving en volgt deze nauwlettend op voor je klanten.

Jij draagt je eigen verantwoordelijkheid voor:

  • De correcte loonadministratie van onze uitzendkrachten.

  • Behandelen van sociale documenten.

  • Opbouwen van vertrouwensrelaties met klanten.

  • Dagelijks gebruik en ondersteuning van bestaande & nieuwe HR- tools.

Hallo met … Miss / Mister Personality

Je bent het aanspreekpunt voor klanten en begeleidt hen bij een correcte tewerkstelling. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatievaardigheden om jouw klanten te woord te staan bij vragen, zowel in het Nederlands als het Frans.

Als teamspeler ben je sociaal en rapporteer je op geregelde tijdstippen over de werking en resultaten van jouw klantenbestand. Je houdt van cijfers en administratie waarvoor je je op een efficiënte manier organiseert, de juiste prioriteiten stelt en deadlines respecteert.

PS: Vergeet zeker niet elke ochtend je glimlach mee te brengen!

Voor wat, hoort wat

Uiteraard wordt jouw inzet en bijdrage aan het team beloond!

Update-Pro is een jong, dynamische bedrijf in volle groei en ontwikkeling. Wij zijn pionier in digitalisering & vernieuwing en bieden je graag de kans om hier mee deel van uit te maken.

Je geniet van;

  • Een voltijds contract voor onbepaalde duur in een top werksfeer met jonge collega’s en studenten.

  • Je eigen groeitraject om jezelf te ontwikkelen en bij te scholen op alle relevante gebieden.

  • Een competitief loonpakket met hospitalisatieverzekering.

  • Een gevarieerd takenpakket in een dynamische omgeving.

Let’s meet?

Laten we eens kennis maken?

Wij kijken er alvast naar uit om je te leren kennen! Stuur je CV naar Dominique@update-pro.be en we bellen je spoedig op.

Tot binnenkort!
Dominique, Update-pro

Solliciteer nu

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.