Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Het inschrijven van studenten brengt een enorme berg aan administratie met zich mee. Vaak zie je door het bos de bomen niet meer. Wij nemen de tewerkstelling van een student van A tot Z van je over: van de aanwerving tot de betaling van het loon en het opstellen van de vereiste documenten.

Wij zijn op de hoogte van de wetgeving en maken een contract op volgens de regels van de kunst. Bovendien wordt dankzij ons digitaal systeem het loon van studenten die in het weekend werkten woensdag al op hun rekening gestort. Dat werkt enorm motiverend en tevreden studenten leveren beter werk. Win-win!

Contacteer ons

Minder sociale bijdragen

Studenten krijgen overigens van de overheid een pakket van maximaal 475 werkuren per jaar. Als je een student aanneemt, moet je namelijk minder sociale bijdragen betalen. Werkt je student toch meer? Dan vervallen die financiële voordelen voor jou als werkgever. Wij houden mee in het oog hoeveel dagen je student gewerkt heeft doorheen het jaar. Op de website Student@Work kan de student perfect zelf opvolgen hoeveel uren studentenarbeid hij of zij nog kan presteren.

Contacteer ons

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.