Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Eenvoudig last minute personeel inschrijven? Met onze app kan je in één minuut iemand correct inschrijven. En dat is handig voor hectische weekends, soldenperiodes of het drukke eindejaar.

Benieuwd naar referenties of praktische toepassingen?

Partners aan het woord

Half januari maakte ik kennis met Serge Marchal, mede-zaakvoerder van de firma Update-pro. Update-pro is een bedrijf dat zich uitsluitend bezighoudt met payroll. Uiteraard kan je dit ook via je vertrouwde interimkantoor doen, maar het voordeel bij hen is dat je werknemer niet in een grote pool terechtkomt. Ze kunnen dus niet ingezet worden bij een ander bedrijf of verleid worden door andere aangeboden vacatures. Met andere woorden, bij Update-pro ben jij als klant belangrijk.

Met al deze voorkennis in mijn achterhoofd deed ik eerst de test met enkele flexi-jobbers. Vooraf werden duidelijke afspraken gemaakt over de verloning binnen mijn bedrijf en het toekennen van pauzes aan werknemers. De contractjes werden feilloos opgesteld. De uitbetaling kon desgewenst wekelijks of maandelijks uitgevoerd worden.

Recent startte Update-pro met een planningstool. Online of via hun app kan je makkelijk nieuwe werknemers registreren, uurroosters opmaken en prestaties bevestigen. Ook de werknemer kan zijn contracten in de app raadplegen, de contracten ondertekenen en zijn beschikbaarheden opgeven. Ideaal voor studenten en flexi-jobbers. Ik ben een tevreden klant en kan Update-pro echt aanraden als betrouwbare partner!

Anne - Zaakvoerder

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.