Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Welkom! Ben jij tijdelijk werknemer of student? Dan kunnen we je zeker en vast helpen.

Update-pro is een erkend uitzend-/payrollkantoor voor tijdelijke werknemers. We gaan niet op zoek naar nieuwe werkkrachten voor bedrijven. Daarom zullen we je ook nooit lastigvallen met andere jobaanbiedingen. Je hoeft niet eens langs te komen bij ons op kantoor. Dat gebeurt allemaal digitaal.
In feite ondersteunen we je werkgever gewoon bij de personeelsadministratie.

We zorgen ervoor dat je opgevolgd wordt zoals het hoort: een correcte verloning, een transparante opmaak van je contracten en een centraal beheer van je administratie. Bij ons ben je in goede handen.
Je kan dan ook ten allen tijde jouw arbeidsreglement, veiligheid- en gezondheidsbeleid en rechten en verplichtingen van de werknemer en van het bureau raadplegen.

Naar FAQ

What’s in it for you?

Werkt je bedrijf samen met Update-pro? Dan sta je bij ons op de payroll. Concreet zien wij erop toe dat alles voor jou correct geregeld is. We stellen je contract op en bezorgen je dit via mail. Je krijgt wekelijks of maandelijks (afhankelijk van de gemaakte afspraken met je werkgever) je loon uitbetaald, en dat doen we zo snel mogelijk. Dat betekent dat je loon woensdag wordt overgemaakt als je in het weekend hebt gewerkt. Erg fijn als je bijvoorbeeld last minute nog even wat wil bijverdienen voor een vakantie.

Alles verloopt trouwens digitaal. We bezorgen jouw arbeidscontract via internet zodat je het rechtstreeks kan ondertekenen en niet meer moet printen. Jouw loonbrief en andere documenten worden automatisch per mail verstuurd zodat je ze altijd zal kunnen terugvinden.

Kent je werkgever ons nog niet en heb je het gevoel dat het beter kan?

Breng ons in contact en wij gaan ermee aan de slag.

Deel met je werkgever

Kent je werkgever ons nog niet?
Breng ons in contact en wij gaan ermee aan de slag.