Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

5 actuele vragen over studentenjobs

Mocht je het nog niet ontdekt hebben, studenten inschakelen heeft heel wat voordelen als je handen te kort komt door collega’s die afwezig zijn of als je drukke periodes moet overbruggen. Studenten zijn vaak erg flexibel met hun tijd waardoor ze snel kunnen bijspringen. Een uurtje meer, een uurtje minder.
No problem! Het studentenstatuut is ook goedkoper dan andere werknemersstatuten. De loonkosten liggen lager, verder in deze whitepaper verneem je er alles over. Ten slotte, is het gewoon ook erg leuk om met deze jonge mensen samen te werken. Ze brengen een heel eigen dynamiek mee in je bedrijf.

Maar er is meer. Studentenarbeid is een win-win. Ook voor de studenten. In ruil voor wat extra zakgeld helpen ze graag in jouw bedrijf. Wist je dat steeds meer studenten werken in jobs die in het verlengde van hun studie liggen? Het is voor studenten een manier om werk en studie te combineren maar ook om kennis en vaardigheden voor de rest van het leven op te doen. Need we say more?

Alles wat je als werkgever moet weten over studentenarbeid, lees je in deze whitepaper in 5 vragen. En je ontdekt ook hoe je je studenten eenvoudig, flexibel en voordelig via Update-pro tewerkstelt.

Download onze whitepaper