Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

In de verte horen we de paasklokken uit Rome alweer luiden, dat staat natuurlijk bekend voor een periode gevuld met chocolade, goed weer en natuurlijk de Paasvakantie. Voor veel studenten ook de perfecte gelegenheid om een extra centje bij te verdienen om zo na de lockdown weer optimaal te genieten! Wie weet is een jobstudent wel wat jij nodig hebt om de paasdrukte op te vangen!

“Waarom zou ik samenwerken met jobstudenten?”

In vakantieperiodes worden we allemaal wel eens geconfronteerd met onderbezetting. Buiten de vakanties zijn jobstudenten dankbare medewerkers om piekperiodes op te vangen. 

Jobstudenten inzetten heeft als belangrijk voordeel dat er minder sociale bijdragen van toepassing zijn. Wat er dus voor zorgt dat jobstudenten voordeliger zijn dan alle andere arbeidskrachten. Daarnaast zijn de contracten van jobstudenten heel wat flexibeler, wat natuurlijk heel handig kan zijn in de drukke paasperiode.

“Maar die administratie, is dat niet veel werk?”

Nee helemaal niet. Bij Update-pro nemen wij de tewerkstelling van een student over van A tot Z: van het opstellen van contracten tot de uitbetaling van de lonen. Daarnaast worden de lonen woensdag na het weekend al gestort op de rekening van de student, wat zorgt voor een gemotiveerde & tevreden student. En gemotiveerde studenten leveren altijd beter werk, een echte win-win!

“Ik heb geen tijd om alles in te plannen”

Met onze handige applicatie, is het inplannen van studenten eenvoudig én snel. Door de flexibiliteit van de app kunnen contracten aangepast worden tot 1 minuut voor de start van de shift. Door de online database kunnen studenten ook aangeven wanneer ze kunnen werken en wanneer niet. Dus geen tijd meer verliezen aan het rondbellen om de juiste student te matchen aan de juiste shift.

Een paar interessante jobstudenten gevonden? Neem dan zeker contact op, wij verzorgen de rest!

Contacteer ons

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.