Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Bepaalde periodes in het jaar zijn extra druk, denk maar aan de feestdagen of de zomermaanden. En je medewerkers hebben uiteraard ook recht op verlof. Wil je een personeelstekort tijdens de drukste periodes van het jaar vermijden, dan bereid je je best voor aan de hand van deze drie stappen.

1. Zoek op tijd kandidaten

Start je zoektocht naar tijdelijke medewerkers minstens een week voor je ze nodig hebt, liefst nog vroeger. Scrol eens tussen de spontane sollicitaties of neem een kijkje op LinkedIn. Doe desnoods zelf een oproep op social media of via een poster in je winkel. Geen tijd voor een uitgebreide zoektocht? Schakel een selectiekantoor of uitzendbureau voor studenten in.

2. Reken op een flexibele payrollpartner

Heb je iemand gevonden, maar heb je geen zin of geen tijd meer om de administratieve rompslomp uit te zoeken? Dan zet je je flexibele werkkrachten toch gewoon op onze payroll. Zo blijf jij feitelijk werkgever, maar hoef je je niet bezig te houden met contracten en loonberekeningen. Alles gebeurt automatisch via onze app. Toch een vraag? Jouw vaste contactpersoon voorziet je meteen van een antwoord.

3. Geef alle gegevens door via de app

Onze gedigitaliseerde planningstool is een app waarin je je tijdelijke medewerkers met een paar swipes registreert. Je kunt er ook overzichtelijk uurroosters mee opmaken, prestaties bevestigen, uren registreren en automatisch planningen & briefings delen met je werknemers. Liever je eigen planningtool of jouw Excel-bestand? Geen probleem, dat wordt gekoppeld aan ons systeem, zodat jij bespaard wordt van dubbel werk.

Lees ook 5 vragen over flexibele payroll: zo zit dat

Contacteer ons

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.