Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Schoonmaakbedrijf Aronia zet elke dag een 350-tal medewerkers aan het werk, waarvan zo’n 50 via tijdelijke contracten. Een hele administratieve rompslomp? Mis. Want dankzij de app van Update-Pro schrijft inspecteur Jürgen Van Bellinghen, operationeel verantwoordelijke bij Aronia, op elk moment van de dag nog tijdelijke medewerkers in. “Ik heb instant een arbeidscontract, zodat ik die persoon meteen kan inplannen.”

Vervang- & tijdelijke opdrachten

“Aronia heeft vestigingen in Gent, Antwerpen en Brussel”, vertelt Jürgen. “Maar onze opdrachten verspreiden zich over heel België. Daarvan zijn er heel wat die niet in te vullen zijn met vaste werknemers. Denk maar langdurige vervangopdrachten of extra werk, zoals kantoren die dagelijks gedesinfecteerd worden in het kader van corona. Daarnaast krijg ik ‘s avonds laat weleens telefoon van een zieke medewerker, waarvoor ik vóór 6 uur ‘s morgens vervanging zoek. Gelukkig zijn we stevig verworteld met de VDAB en zie ik heel wat goede kandidaten die zich graag bewijzen op zo’n tijdelijke opdracht.”

Last minute arbeidscontracten

“Door de hoeveelheid aan last minute wijzigingen in de planning, hebben we nood aan flexibiliteit in onze personeelsadministratie. Sinds we Update-Pro kennen, hoef ik niet meer te wachten tot 8 uur wanneer de deuren van het interimkantoor openen, om de administratie in orde te brengen. Via de app op mijn gsm, tablet of laptop vul ik de gegevens van een sollicitant zelf in en heb ik instant een arbeidscontract, zodat ik die persoon meteen kan inplannen.”

Flexibele werkgever, flexibele payrollpartner

Net zoals bij Update-Pro zit wendbaarheid in het DNA van het familiebedrijf, dat een menselijk hr-beleid nastreeft. “We hechten veel belang aan wederzijdse flexibiliteit én een correcte tewerkstelling, wat resulteert in een laag ziekteverzuim. Mensen komen hier met plezier werken, omdat we rekening houden met familiale situaties. Beginnen ze graag een uurtje later voor de eerste schooldag, dan kan dat. Het gevolg is wel dat ik de loonadministratie nauwkeurig moet opvolgen, wat vlot verloopt dankzij de tools van Update-Pro.”


“Zaakvoerders die kort op de bal willen spelen en nog snel een student, flexi-jobber, bediende of arbeider willen inschakelen, zijn gebaat bij een flexibele payrollpartner als Update-Pro. Dankzij de app ben je immers niet meer afhankelijk van kantooruren om arbeidscontracten op te maken.”

Contacteer ons

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.