Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Ben jij vaak druk in de weer met Dimona-aangiftes, de opmaak van arbeidscontracten en het doorgeven van prestaties? En dat terwijl jij je als hr-manager liever bezighoudt met persoonlijke groeitrajecten, het wervings- en selectiebeleid en (de implementatie van) de humanresourcesstrategie... Tijd om een specialist in flexibele payroll in de arm te nemen! 

Als flexibele payrollpartner…

 

… verlichten we jouw werk

We beperken je personeelsadministratie voor tijdelijke medewerkers maximaal, waardoor jouw takenpakket een pak eenvoudiger wordt. Want de inschrijving van jouw tijdelijke werkkrachten loopt dan volledig digitaal en geautomatiseerd. Dat kan op drie manieren:

 

  • Werk je met een handig Excel-bestand, dan maken we van daaruit de arbeidscontracten op.
  • Heeft de organisatie een eigen planningstool? No worries, onze IT’ers koppelen de twee systemen aan elkaar zodat jij geen dubbel werk hoeft te doen.
  • Of je werkt met onze applicatie om jouw pool van werknemers te beheren: met enkele swipes registreer je eenvoudig werknemers, maak je overzichtelijke uurroosters op, bevestig je de prestaties en deel je automatisch planningen & briefings met je werknemers. En je hoeft nooit te wachten op een arbeidscontract, want dat is meteen na het ingeven van de werknemersgegevens beschikbaar.
 

... helpen we je besparen op personeelskosten

Voor onze administratie- en payrollservice betaal je geen vaste kosten. Je betaalt enkel voor de gewerkte uren van jouw medewerker(s). Daarnaast komen er heel wat uren in jouw agenda vrij. Je bespaart dus op alle vlakken op jouw personeelskost voor tijdelijke tewerkstelling.

 


… verleiden we jouw personeel niet met andere jobopportuniteiten

De gegevens van jouw tijdelijke medewerkers mogen dan wel in ons systeem staan, we gebruiken ze niet om andere jobopportuniteiten door te spelen. Want Update-Pro doet geen werving & selectie. Jouw personeelsgegevens, veilig opgeslagen in onze beschermde databank, worden dus enkel gebruikt voor jouw personeelsadministratie.


Op zoek naar een uitzendkantoor dat zich enkel bezighoudt met personeelsadministratie en dat niet aan werving en selectie doet?

 

Ontdek alle diensten van een flexibele payrollpartner op onze website.

Ontdek meer

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.