Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Keep it simple - Werf je uitzendkracht aan in 1-2-3

In slechts drie stappen een contract regelen voor een tijdelijke medewerker, dat lijkt haast onmogelijk en toch is het niet meer dan dat. Time is money, dus verspil zelf geen tijd aan complexe administratie en paperassen, maar besteed je payroll uit voor uitzendkrachten. Tel je mee tot 3?

Stap 1: Aanvragen

Van zodra je weet wie jou tijdelijk zal ondersteunen, contacteer je ons met de aanvraag om het interimcontract op te maken. Het enige wat wij nodig hebben, is een naam en e-mailadres om van start te gaan. We sturen jouw nieuwe werknemer een eenvoudige invite-link om alle nodige gegevens in te vullen en door te sturen naar ons.


Wat jij enkel nog hoeft te doen, is ons laten weten wanneer jouw medewerker zal starten en op welke dagen hij of zij zal werken. Dan regelen wij de rest! We maken een contract op, alsook de dimona-aangifte, berekenen de loonkost en sturen alles op naar de werknemer voor ondertekening.

 

Stap 2: Bevestigen

Op het einde van de week of maand bezorgen we jou een overzicht van de geleverde prestaties zodat je kan nakijken of de gepresteerde uren correct zijn. Nog iets wijzigen? Geen enkel probleem, wij passen het voor je aan en controleren of alles klopt.


Na jouw akkoord zorgen wij voor de uitbetaling van het loon en sturen de loondocumenten rechtstreeks naar je medewerker. 

 

Stap 3: Betalen

Zelf hoef je dus geen lonen uit te betalen of personeelskosten te berekenen. Je ontvangt van ons een factuur waarop de volledige loonkost vermeld staat. Helder en transparant, zonder verborgen en periodieke kosten zoals vakantiegeld of loonlasten, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan op het einde van het jaar.


Op die manier heb je inzage in hoeveel je tijdelijke medewerker per uur kost en behoud je zelf de controle over de werkelijke loonkosten en het personeelsbudget.

 

Contacteer ons

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.