Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Omwille van tijdsdruk om zo snel mogelijk de juiste kandidaat te vinden, wordt er vaak niet genoeg aandacht besteed aan het uitschrijven van een goede vacature. Dat is jammer. Hoewel dit vaak niet zo wordt aanschouwd, is het juist enorm belangrijk dat de uitgestuurde vacature goed doordacht is en dat er met het ganse team overlegd wordt wat de te verwachtte skills zijn van hun toekomstige collega.

Bedrijven die regelmatig op zoek gaan naar dezelfde profielen, vissen al wel eens een oude vacature op om opnieuw te gebruiken. Deze profielbeschrijving wordt dan zonder intern overleg opnieuw uitgestuurd, op dezelfde manier als een paar maanden/ jaren geleden. Ze vergeten hierbij dan dat er in die tussentijd het één en het ander veranderd kan zijn in het bedrijf, waardoor de verwachtingen naar hun toekomstige collega ook kunnen verschillen.
Ben jij op zoek naar een nieuwe aanwinst voor jouw team? Probeer dan bij het uitschrijven van jouw vacature steeds een glashelder profiel te schetsen met bijhorend een specifiek takenpakket. Zorg daarbij ook zeker dat oude vacatures die worden herbruikt telkens worden nagekeken op mogelijks verouderde zaken en aarzel dan ook zeker niet om deze te updaten. Enkel op die manier trek jij de mensen aan waarnaar je écht op zoek bent.

 

Heb jij het geknipte profiel gevonden voor jouw onderneming en op zoek naar een flexibele oplossing voor tewerkstelling?

Contacteer ons

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.