Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Het weer wordt beter, de terrasjes geraken weer vol en reisjes worden geboekt. Het is duidelijk, de zomervakantie komt eraan. Voor studenten de perfecte periode om centje bij te verdienen zodat ze deze zomer volop genieten. Waarom jij als werkgever moet kiezen voor jobstudenten? Ontdek het hier!

Flexibiliteit en motivatie

Jobstudenten zijn de meest flexibele werkkrachten op de arbeidsmarkt. Ze kunnen makkelijk bijspringen in drukke periodes of tijdens bepaalde projecten. Via Update-pro kan je hier perfect op inspelen door gebruik te maken van onze dag- en weekcontracten. Jij laat weten wie er komt werken, en wij doen de rest, makkelijker kan het niet!
De grootste motivatie voor studenten is dat ze snel uitbetaald worden, zeker in deze periode. Om daarop in te spelen nemen wij de uitbetaling van de lonen volledig over. Elke student krijgt wekelijks op woensdag zijn loon. Wat ervoor zorgt dat studenten heel gemotiveerd blijven om elke week terug te komen werken.

Planning

Soms zien we dat ondernemingen zoveel personeel hebben, dat ze door de bomen het bos niet meer zien tijdens het inplannen van hun shiften. Daarvoor hebben wij bij Update-pro een oplossing voorzien. Door onze handige planningsapplicatie maak je in enkel minuten een hele weekplanning maar niet enkel dat, er worden ook automatisch contracten verstuurd, DIMONA-aangifte gedaan en jouw studenten worden verwittigd wanneer ze verwacht worden.
Door onze applicatie maken we ook einde aan het Excel-tijdperk. Jouw werknemers kunnen aangeven wanneer ze wel en niet kunnen werken. Jij krijgt een duidelijk overzicht, en kan zo heel makkelijk een mooie en overzichtelijke planning maken. Geen ingewikkelde Excel-sheets meer, niet eindeloos meer rondbellen, gewoon één simpele applicatie voor heel je planning en loonsverwerking.

Hoe vind ik studenten?

Dit hangt heel hard af van sector tot sector, voor sommige ondernemingen is het een fluitje van een cent om geschikte studenten te vinden, voor andere is het dan weer een pak moeilijker. De beste tip is dat je er tijdig aan moet beginnen. Probeer in deze periode al zoveel mogelijk studenten te zoeken die in de zomer kunnen komen. Zo kan je aan de start nog een selectie maken en ben je zeker dat je personeel geschikt is.
Social media is de belangrijkste tool om jouw studenten te vinden. Deel het op Instagram en Facebook en er is een grote kans dat er studenten op reageren. Zorg voor een leuk en overzichtelijk bericht waarin je de functie duidelijk omschrijft. Nog andere tips nodig? Lees dan zeker onze blogpost over het zoeken naar studenten: Vind jouw jobstudenten met deze 5 tips

 

De juiste werkkrachten gevonden? Top!

Stel ze eenvoudig & voordelig tewerk met behulp van Update-pro!

Contacteer ons

 

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.