Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Of je nu een dierenvriend bent of niet, het zien van een enthousiaste hond of kat kan je op één slag gelukkig maken. We hebben ze graag omwille van de aandacht en liefde die ze ons geven. Kunnen ze dat dan ook op de werkvloer? Uiteraard! Hieronder lees je 3 redenen waarom jouw trouwe viervoeter jou moet vergezellen op de werkvloer.

1.      Motiverende factor voor medewerkers

Wie krijgt er nu geen glimlach van de hond die kwispelt of een kat die je constant wilt knuffelen. Het maakt de werkvloer een stuk aangenamer en zorgt ervoor dat jij elke dag met de glimlach naar het werk vertrekt. En geef toe, wanneer je goedgezind bent ligt de kracht om goed te presteren nu eenmaal hoger. Onze lieve huisdieren geven ons elke dag de motivatie om het beste van onszelf te geven.

 

2.      De perfecte pauze na een stevige inspanning

Je hebt net stevig doorgewerkt en hebt recht op een goede break. Ideaal, want dat is precies wat jouw huisdier nodig heeft! Geef hem even wat aandacht of ga er een kleine wandeling mee maken. Verschillende onderzoeken hebben al aangetoond dat een goede pauze bevorderend is voor de productiviteit. Dan is er geen betere manier om die productiviteit op te krikken door even je aandacht te vestigen op jouw huisdier.

 

3.      Positief voor imago van het bedrijf

Je mag er als werkgever gerust mee uitpakken dat huisdieren welkom zijn bij jou op kantoor. Dat maakt jouw bedrijf voor werknemers zeer toegankelijk en aantrekkelijk. Je bouwt bovendien een goede relatie op met jouw medewerkers, nét omdat de werkvloer zo toegankelijk is. Werkgevers die open staan voor dieren worden als populair gezien. Maak goede afspraken omtrent huisdieren op het werk en zorg zo voor een optimale sfeer!

 

Een dierenvriend gevonden en op zoek naar een oplossing voor flexibele tewerkstelling? 

Contacteer ons

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.