Update-pro, flexible payroll office  |  03 336 92 70

Bijna twee jaren zitten we al thuis dankzij corona. Nu is het eindelijk tijd om terug naar kantoor te keren. Gedaan met het sociale gevangenschap, de videocalls in pyjamabroek en de muren opstaren. Hier zijn vier gelukjes dat bewijst dat het kantoor eigenlijk best een gezellige plek is.

1.      Face-to-face communicatie

“Oei, de verbinding is precies niet optimaal…”, “kan je mijn gedeelde scherm zien? Nee?” en “mijn excuses, u viel net weg. Kan u dat nog eens herhalen?”, weg ermee. Terug normale gesprekken met je favoriete collega’s waar de enige ‘storende’ factor (die je stiekem toch hebt gemist) het geluid van het koffieapparaat is. Je hoeft niet meer te rekenen op een optimale camerakwaliteit en geluid voor een geslaagd gesprek met een klant. Ook hoef je geen stress meer te hebben dat ze de documenten niet goed kunnen zien via het gedeelde scherm – als het dan al lukt om te delen. Stress-free praten, check!

2.      Hallo favoriete bureaustoel

Gedaan met rug- en spierpijn op het einde van de dag. We ruilen eindelijk onze slecht zittende, stijve keukenstoel terug in voor onze geliefde bureaustoel. Hallo perfect afgestelde bureaustoel met de meest aangename rugleuning, hallo bureau die de ideale hoogte en grootte heeft en hallo extra scherm die meteen verbind bij het aansluiten. We hebben je gemist!

3.      Creativiteit boost

Eindelijk zie je terug wat meer dan de vier beige muren van je thuisbureau. Je maakt je terug op, stapt het huis uit en komt weer onderweg nieuwe dingen tegen die je aandacht trekken. Dat zorgt voor een onbewuste creativiteit boost. Wanneer jij en al je collega’s terug samenzitten, resulteert dat in een hyper-creatieve omgeving met mooie resultaten. Je collega’s, je baas en jij tevreden!

4.      De koffieklets aan het koffiemachine

Al zijn de gesprekken met Lizzy de poes zeer gezellig thuis, niets is zo leuk als de gesprekken aan het koffiemachine met je collega’s. Samen kletsen over het werk, de slappe lach krijgen van een flauw mopje of gewoon samen genieten van een kopje koffie. Daarnaast zorgt het wandelingetje naar en van het koffiemachine voor de nodige scheiding tussen werk en ontspanning, wat thuis helemaal ontbreekt. Die kleine pauze zorgt voor een verfrissing van de concentratie, waardoor de productiviteit stijgt. Win-win situatie dus. O, wat zijn we blij om terug te zijn!

Graag persoonlijk advies?
Kom dan eens praten over flexibele payroll en wat wij voor je kunnen betekenen.